VAN VLIERDEN CARAVANS BV | ZUIDOOSTBEEMSTER

Sprite Cruzer

De topserie van Sprite.

Voor het seizoen 2018 biedt de Cruzer SR een aantal noviteiten. Het buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij Sprite nog immer de trend aan. Polyester front, achterzijde, dak  en zijwanden zorgen ervoor dat uw bezit lang mooi blijft.

De Cruzer SR heeft een vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het Smart++ constructiesysteem. Hierdoor is uw nieuwe Cruzer zeer goed bestand tegen vocht.

De luxe van de Cruzer SR is nog steeds onovertroffen in de markt, met een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, koudschuimmatrassen op de vaste bedden, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 110 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.

De Sprite Cruzer SR is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en tot 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Cruzer 460 SR

€ 23.195,-

Cruzer 480 SR

€ 24.495,-

Cruzer 492 SR

€ 25.495,-

Cruzer 495 SR

€ 25.195,-

Cruzer 520 SR

€ 26.195,-

 

PRIJZEN OPTIES:

 

Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht

€     210,-

ALKO ATC System 

€     695,-

 

 


Van Vlierden voor Sprite caravans in de regio : Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Volendam, Wormerveer, Zaandam, Beverwijk, Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar